Stævnerapport fra DM i kitesurfing.

Lørdag den 20. september blev årets sidste runde af KITETOUR afholdt. (Officielt Danmarksmesterskab under DS i disciplinen Kitesurfing Freestyle)

"Skippermøde på Farø"

"Rasmus Riber i konkurrence på Sydvestpynten"

Kitetour blev i år afviklet over 4 tourstop:  4 stævner hvorfra hver enkelt sejlers tre bedste stævneresultater tæller i den samlede DM stilling.

1. Stop i Blåvand i Bededagsferien blev aflyst da der var komplet vindstille alle 3 dage.
2. Stop blev afholdt på Fyn hvor jeg vandt stævnet og efterfølgende rangerede som 1'er.

"Nick Jacobsen til stævnet på Sydvestpynten"

"Nikolaj Holmlund til stævnet på Sydvestpynten"

3. Stop sejlede vi på Sydvestpynten af Amager - Her manglede formen, og jeg blev slået ud i mit første heat.. Jeg fik i løbet af dagen sejlet mig lidt tilbage, men ramte aldrig dagen og sluttede desværre af på en 7. plads. Jeg røg derfor ned på en samlet 2. plads. Da pointsystemet er indrettet efter antal stævner, ville jeg tabe en placering på ranglisten, hvis vinden skulle udeblive fra sidste stævne.

"Rasmus Riber i en SlimChance under et heat på Sydvestpynten"

4. Stop var det sidste og blev afholdt i lørdags ved Farø. Der var lagt om til en tæt finale, hvor jeg ville gå all-in for at hive 1. pladsen hjem igen. Desværre udeblev vinden, men mine placeringer som 1'er og 7'er gav mig en samlet 3. plads!

"3. Rasmus Riber, 1. Nikolaj Holmlund, 2. Nick Jacobsen"

Til efteråret går turen atter mod vindstabile Brasilien med surfboardet under armen.

Tak til WestWind Bork Havn, North Kiteboarding og ION.