HBS klubhus 18/02-2001

Der er ikke meget plads til fotografering, men hvis du vil se mere, kan jeg anbefale en tur til Hjerting for ved selvsyn at konstatere hvordan huset udvikler sig.


El og Varme samt en kommende brusekabine. Den anden brusekabine.
Et kig mod det gamle toilet. Dette må ende som vort nye køkken.
I forgrunden den "nye" opvaskemaskine.
Et kig ind gennem hoveddøren, mod køkkenet.

20/02-2001
Formanden beretter:

For at "opdatere" hvad der er hvad:
Det gamle redskabsrum bliver "pigerummet" - dvs den med kun een bruser -  Det gamle omklædningsrum bliver "drengerummet" med 2 brusere.
Køkkenet bliver installeret med opvaskemaskine sponsoreret af Fanø.  Køleskab sponsoreret af kommunen.  Kommunen har også vurderet at vor gamle komfur har udtjent sin værnepligt - dvs nærmest farlig at være i kontakt med.  Den går derfor til de evige skrotmarker.  I stedet får vi så en ny bordmodel af kogeplader same en væg og/eller hyldemodel komfur stillet til rådighed. 
Der bliver rindende varmt vand (fjernvarme) også i køkkenet.
En del af gulvet bliver renoveret.
Med inddragelse af det gamle redskabsrum kommer vi til at mangle plads til de ting der stod der.  Vi sysler med en ide om at flytte dørerne samt evt udbygge sejlrummet både hen mod containeren samt evt også ud mod Sanatoriet.  Og her skulle der så gerne være/blive plads


 

16/03-2001
Fotografen har atter været en tur i klubhuset.

Arbejdet med renoveringen af HBS klubhuset er nær afslutningen. Resultatet er rigtigt flot, så vi kan glæde os til lækre faciliteter i den kommende sæson.


Køkkenenden med indgang til omklædningen.

Det nye køkken.

Pigernes brusekabine.

Drengenes brusekabine

 

Læg søndagsturen forbi og nyd det flotte resultat.

Toilettet har også fået en omgang.